Vi söker fler lagerarbetare med truckkort

Om jobbet

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu ett antal personer som vill arbeta mot våra kunder inom logistikbranschen. Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av plock och pack samt truckkörning. Arbetstiderna är varierande. Både dag- och kvällstid förekommer.

Formell kompetens

Truckkort med behörighet B4 (höglyftande plocktruck).
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
God svenska i tal och skrift

Din bakgrund

Tidigare erfarenhet ifrån lager/logistikbranschen är mycket meriterande.

Personliga egenskaper

Som person har du god samarbetsförmåga och är noggrann i ditt arbete. Du har hög arbetsmoral, punktlig och har lätt för att anpassa dig till nya situationer.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning
Dag/kvällstid
Borås med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval så tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.