Vi söker en junior byggingenjör till Strängbetong i Herrljunga!

Om jobbet

Är du nyexaminerad byggingenjör och söker ett första jobb? Är du dessutom driven och ansvarstagande? Då har vi tjänsten för dig då Strängbetong söker en konstruktör till Boråskontoret! Sök redan idag då vi selekterar omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Strängbetongs räkning en konstruktör. Strängbetong bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor. Utgångspunkten är färdiga koncept för varje byggnadstyp som Strängbetong sedan anpassar utifrån projektets förutsättningar och de behov kunden har. Strängbetong AB erbjuder tjänster från ax till limpa dvs från försäljning och konstruktion till produktion och montage. Nu söker de förstärkning på konstruktörssidan i Borås och hoppas kunna utöka med en person under våren.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Strängbetongs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Strängbetong. Strängbetongs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör kommer du att arbeta tillsammans med 2 andra konstruktörer där du största delen av tiden kommer att konstruera i Auto CAD 2 D. Du kommer att driva dina egna projekt och får därmed ett helhetsansvar för projektet med flera olika kontaktytor. Tjänsten kommer att vara varierande då projekten är anpassade efter kundens önskemål och krav. Utöver beräkningar kommer du även arbeta med framtagning av produktions- och monteringsritningar samt kontakt med andra parter i projektet med målet att driva det framåt.

Du kommer till exempel att:
  • Rita och projektleda ditt eget projekt
  • Ha helhetsansvar för projekten
Tjänsten passar dig som söker en långsiktig tjänst där du får utvecklas i rollen som konstruktör.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
  • Är högskoleingenjör inom bygg
  • Är bekväm i Auto CAD 2 D
  • Har god datorvana och behärskar Office paketet
Som person är du driven och ansvarstagande. Då du kommer att driva projekten själv ser vi gärna att du aldrig tummar på kvalitén samtidigt som du är lösningsorienterad. Vidare kommer du ha flera kontaktytor där du är en viktig nyckelperson och därmed ansvarstagande och lyhörd.
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 6 månader med stor chans till förlängning
  • Placering: Borås, Kyrkogatan 4
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Strängbetong AB är ett företag som har funnits sedan slutet av 50-talet och har idag cirka 1 200 anställda och en omsättning på omkring 2,5 miljarder kronor. Huvudkontoret är placerat i Stockholm och företaget finns representerat på 13 olika platser i Sverige och ingår i den internationella koncernen Consolis. Företaget erbjuder stormbyggnader med klimatskal för olika ändamål, exempelvis bostäder, hotell, hallar, kontor, parkeringshus etc. och är idag Sverige ledande företag inom industriell byggande.