Vi söker en Business Controller till Alingsås

Om jobbet

För placering på huvudkontoret i Alingsås söker vi nu en Business Controller.

Bli en av oss!

Alla vi som arbetar på Bevego är del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Men det innebär inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre.

Till exempel genom att etablera oss på ännu fler platser, se till så att vårt sortiment ständigt uppdateras och att vi har marknadens mest kompetenta medarbetare.

Vi söker därför dig som älskar att möta människor, har ett stort engagemang och tycker om att ge service. Vill du ha ett utmanande och spännande arbete där du drivs av resultat och hög ambitionsnivå, då är detta jobbet perfekt för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvara för företagets budgetprocess.
  • Stötta våra affärsområdeschefer och regionchefer med analyser, rapportering och uppföljning av verksamheten.
  • Utveckla företagets internredovisning och lönsamhetsuppföljning i produkt-/marknadsdimensionen.
  • Driva arbetet med införandet av vårt nya BI-verktyg Qlikview och utveckla balanserade styrkort för verksamheten.
  • Rapportering och analys av företagets försäkringar och försäkringsvärden.
  • Ansvara för viss rapportering i samband med bokslut.
  • Uppföljning av investeringar.
  • Driva och delta i förbättrings- och effektiviseringsprojekt.
  • Övrig ad hoc rapportering.
Din kompetens
Vi söker dig som är civilekonom med inriktning mot redovisning, gärna med erfarenhet av arbete i en liknande position eller från en roll med redovisning och rapportering. Mycket goda kunskaper i Excel är ett krav. Meriterande är erfarenhet av att jobba i BI-verktyget Qlikview eller i vårt affärssystem IBS Enterprise/ASW. Då vi ingår i en global koncern och då är det viktigt att kunna uttrycka sig i tal och skift på engelska.

Din personlighet
Vi tror att du har intresse för ekonomistyrning kopplat till IT-system och gillar att jobba med stora datamängder. Du är analytisk och har förmågan att på ett enkelt sätt förklara ekonomiska samband. Vi tror dessutom att du är prestigelös, noggrann och drivs av viljan att förbättra och förenkla arbetsuppgifter. Du trivs med ett högt tempo och gillar att hjälpa andra i organisationen.

Vårt erbjudande
Vi kan garantera att du kommer till ett välskött bolag med god lönsamhet som vuxit mycket genom förvärv de senaste åren. Det kommer att finnas många spännande uppgifter att lösa och till din hjälp får du bra support från övriga medarbetare på företaget. Vi sitter dessutom i fina lokaler i den trevliga fikastaden Alingsås. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen och rapportera till företagets CFO, men du kommer att ha många kontaktytor runt om i landet.

Placering
Alingsås

Intresserad?
Skicka din ansökan och CV snarast, då urvalet sker löpande, till: jobb@bevego.se Märk mailet "Business Controller"

Tillträde enligt överenskommelse.
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget