Verktygsmakare

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en verktygsmakare med rätt blick och handlag. Du kommer att vara en viktig del i maskineriet och göra verktyg som används i små serier, ibland prototyper. Det är viktigt att verktygen håller en hög standard, men då de främst kommer att användas i korta serier och sedan förbrukas är det viktigare att de är tillverkade med hög effektivitet och kreativitet.

Kvalifikationer

Du har tidigare arbetat inom verkstadsindustrin och har gärna en verktygsmakarutbildning eller liknande. Du skall ha en bakgrund med flera års erfarenhet av montering, reparation och underhåll av pressverktyg. Du är en effektiv och flexibel lagspelare och är initiativrik. Du trivs med plåt och i verkstadsmiljön och känner dig trygg med att arbeta praktiskt ifrån givna anvisningar.
Intresserad? Sök tjänsten redan idag då den kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Krav

Dokumenterad verkstadserfarenhet
B körkort och tillgång till bil
Jobbfakta
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 apr

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar.
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi erbjuder våra kunder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma förmåner som våra kunders anställda med kollektivavtal och andra förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och försäkringar.
Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från många branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.