Verkstadsansvarig

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Som ansvarig för verkstaden ansvarar du för den dagliga driften och avdelningens prestationer och resultat. Du kommer att coacha 6 medarbetarna i deras dagliga arbete, följa upp och utveckla. I rollen ingår också kundmottagning, fakturering och övrig administration. Din dag kommer att vara varierande med många kundmöten i en tempofylld miljö där service mot våra kunder är avgörande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av ledarskap och är prestigelös i ditt ledarskap. Du är en högpresterare som drivs av utmaningar och att nå uppsatta mål med en utpräglad servicekänsla. Du är positiv, entusiastisk och lösningsorienterad med en förmåga att se möjligheter i alla situationer.

Din bakgrund
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet ifrån tidigare ledarskap. Du är van att kommunicera med olika personer och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. En förutsättning för arbetet är att du har ett gott ordningssinne och har förmåga att hantera hög arbetsbelastning. Du behärskar Officepaketet.

Ansökan skickas per e-post till:
jobb@borjessonsbil.se

Märk mailet med Verkstadsansvarig/ATV i ämnesraden.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anders Lekmark, 0322-659341

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget


Hitta hit

Alingsås Visa på karta

Visa var