Om jobbet

Arbetsuppgifter

Som ventilationstekniker arbetar du självständigt eller i grupp med mycket ansvar och frihet i de projekt och arbetsuppgifter du blir tilldelad. Vi tillhandahåller alla tjänster inom ventilationsservice och det finns stora möjligheter att anpassa tjänsten så att du får arbeta med just det du tycker bäst om som t ex felsökning, montage, service, injustering etc.

Utbildning/erfarenhet

Du ska ha dokumenterad grundutbildning inom relevant område samt B-körkort.

Yrkeskompetens och erfarenhet av ventilationsbranschen. Det är ett plus om du har lätt för att jobba med felsökning och självständigt kan lösa uppkomna situationer. Det är meriterande med kunskaper om styr- och reglersystem.

Personliga egenskaper

Du ska vara tydlig i din dialog med kunden och vara en god problemlösare. Initiativtagande, ansvarsfull, noggrann, entreprenörsmässig, självgående samt god samarbetsförmåga.

Kontaktpersoner

Linda Strid, Personal 0520-22 12 00,
Fredrik Hennström, Servicechef 0520-22 12 00

Ansökan

Ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi intervjuar kandidater löpande. Skicka in din CV med ett personligt brev till: personal@thenergiteknik.se

Vi erbjuder utmanande arbetsuppgifter i ett dynamiskt företag med trevligt arbetsklimat och goda framtidsutsikter.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Fredrik Hennström, 0520 - 22 12 00

Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Serviceavdelningen vid TH Energiteknik ingår som en egen avdelning i företaget. Serviceavdelningen vid TH Energiteknik tillhandahåller bland annat installationstjänster inom ventilation i Dalsland och Fyrstad med närliggande orter.

Genom vår kompetens och vårt samarbete med partners skall vi alltid leverera i rätt tid med rätt utförande.Vårt servicekoncept bygger på enkelhet och kostnadseffektiva lösningar som långsiktigt ger låga kostnader för kunden.

Vi växer nu ytterligare för att svara upp mot kundernas förväntningar.

Vi finns i Trollhättan men har lokalkontor på olika platser i Dalsland.


Hitta hit

Trollhättan Visa på karta

Visa var