Världens bästa kundtjänstmedarbetare till NetOnNet!

Om jobbet

Vill du erbjuda kundservice i världsklass på ett av Sveriges största företag inom hemelektronik? Har du alltid en servicenivå till på lager? Då har vi arbetsplatsen för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Just nu söker vi både norska och svenska kundtjänstmedarbetare till NetOnNet i Viared, Borås. Som kundtjänstmedarbetare hos NetOnNet ger du kunderna den bästa serviceupplevelsen de kan tänka sig!

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för:
  • inkommande samtal och mail
  • produktrådgivning
  • reklamationer
  • orderläggning
  • leveransfrågor
I rollen ingår även att erbjuda ytterligare produkter och tjänster till dina kunder, så som försäkringar och tillbehör.

Kundtjänstavdelningen består idag av ca 40 personer som hanterar alla inkommande kundkontakter via telefon, chatt och mail för både Sverige och Norge. NetOnNet sitter i fräscha lokaler med öppet kontorslandskap i Viared, Borås. Man har mycket god sammanhållning på avdelningen och arbetar nära varandra. Arbetet sker i ett högt tempo och med stort servicefokus.

Arbetstider är heltid, dagtid. Tjänsten startar den 5 december med fem dagars utbildning. Vi söker just nu 2 personer som skall arbeta från 5 december fram till slutet på januari samt 3 person som till att börja med kommer få 10 veckors anställning hos oss på Adecco och som sedan förväntas gå över till en direkt anställning hos NetOnNet.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen ser vi att du är lyhörd, målinriktad och vill lära dig mer om service, support och försäljning. Du strävar hela tiden efter att göra kunden nöjd och frågar dig alltid vad du kan göra mer för att lyckas med det. Du har förmåga att sätta dig in i kundens situation och vill hela tiden utvecklas och bli bättre på ditt arbete.

Vi söker dig med:
  • gymnasieutbildning
  • erfarenhet av service/sälj
  • erfarenhet av hemelektronikbranschen
  • goda datorkunskaper
  • flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska eller flytande norska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
Som person är du utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt med andra människor. Du är initiativrik och vill bidra till en hög trivsel på avdelningen. Struktur, ordning och noggrannhet är personliga egenskaper som är viktiga för dig. Du har hög integritet och ansvarskänsla i ditt arbete och är positiv och hjälpsam som person. Att vara serviceinriktad är en självklarhet för dig och du brinner för att hjälpa kunden.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du fyller i formuläret nedan.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Ring Alexandra Fahlström, 031-725 45 08

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.