Utvecklingsingenjör för motorstyralgoritmer

Om jobbet

Vi söker dig, elektroingenjör, maskiningenjör eller motsvarande, med en master- eller kandidatexamen. I rollen som utvecklingsingenjör är du en viktig kugge i vårt projektteam och får möjlighet att jobba i ett innovativt teknikföretag som verkar i hela världen.
Kompetens inom algoritmutveckling och reglerteknik är ett krav. Erfarenhet av förbränningsmotorer och att designa modellbaserade kontrollalgoritmer för inbyggda system i Matlab/Simulink och autokodgenerering är meriterande.
Du kommer att arbeta i våra projektteam med specifikation, design, simulering och test av kontrollalgoritmer i våra produkter. Våra kunder, främst i Nordamerika och Asien, besöks regelbundet vilket ger möjlighet till en del resor. De produkter vi utvecklar tillverkas av systerföretag inom HOERBIGER vilket gör att du verkar i en mångkulturell miljö.

Som person är du prestigelös, ambitiös och noggrann.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Kunskaper i tyska och kinesiska är meriterande.

För mer information kontakta Henric Söderberg, tfn 0532-621 51 eller henric.soederberg@hoerbiger.com
Vi ser fram emot ditt CV tillsammans med ett personligt brev senast
2016-12-03 till ann-christine.isborn@hoerbiger.com , 0532-621 16.
Jobbfakta
Ort
Åmål
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Forskning & Utveckling
Civilingenjör
Kontakt

Mejla eller ring Ann-Christine Isborn, 0532-62116

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 dec

Om företaget

HOERBIGER Control Systems AB är ett elektronik- och programvaruföretag fokuserat på utveckling av elektroniksystem för styrning och övervakning av förbränningsmotorer och kolvkompressorer. Som R&D Center för Engine Solutions inom HOERBIGER ansvarar vi för utvecklingen av elektroniksystem för styrning och kontroll av förbränningsmotorer och kolvkompressorer.
Vi är ca 30 anställda. Försäljningen 2015 uppgick till 45 milj kr .

Vi ingår i HOERBIGER-koncernen som är teknikledande inom bl a kompressorteknik med totalt cirka 7 000 anställda i mer än femtio länder.