Utbildningsadministratör

Ale kommun · Administration · 11 dec

Om jobbet

Dina ansvarsområden kommer att vara inom det ekonomiska området t.ex. att hantera statsbidrag, handlägga och besluta om inackorderingsbidrag, hantering av fakturor och interkommunala ersättningar. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande inom både ekonomi och administrativ service till våra verksamheter, allmänheten och sektorledningen. Tjänsten innebär många kontakter såväl internt som externt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som - har gymnasiekompetens med inriktning mot ekonomi eller administration, eller kompletterad med påbyggnadsutbildning inom ekonomi och/eller administration, - är en van datoranvändare, har goda kunskaper i Officepaketet och lätt för att sätta dig in i IT-baserade system, - behärskar svenska språket väl i tal och skrift, - har ett gott bemötande, - är noggrann, effektiv och organiserad och har förmåga att prioritera och hålla tidsgränser. Meriterande är - erfarenheter av ovanstående arbetsuppgifter i offentlig förvaltning, gärna inom utbildningsområdet.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Madeleine Olofsson, 0303-33 00 98

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år. Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vi söker nu en utbildningsadministratör till Sektor utbildning, kultur och fritid. Placeringen är centralt på sektorn och våra lokaler ligger på Ale torg i Nödinge. På enheten arbetar 14 personer bestående av administratörer och handläggare med olika fokusområden. Vill du bli en av oss?

Hemsida
http://ale.se/