Undersköterska till Noltorpsgården

Om jobbet

Som undersköterska utför du arbetsuppgifter enligt gällande delegering. Du kommer att utifrån upprättad genomförandeplan ge stöd åt vårdtagaren i exempelvis personlig omvårdnad och hushållssysslor. Du skapar förutsättningar för vårdtagaren att utifrån vårdtagarens förmåga ge möjlighet till den stimulans han/hon klarar att förmå. Du kommer att rapportera och dokumentera enligt gällande riktlinjer och lagstiftning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som är intresserad av att arbeta med personer med demens. Som person är du lugn och trygg i dig själv och är driven att arbeta med aktiviteter. Vi vill att du är flexibel, tycker om att arbeta i team, trivs med dokumentation och uppföljning samt är duktig på att kommunicera i tal och skrift. Har du dessutom god datorvana samt erfarenhet av BPSD, LSS eller Psykiatri är det extra meriterande.

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde. I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Mattias Nygårdh, 0322-61 66 03

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om arbetsplatsen

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat. Vi söker nu en undersköterska till vår demensavdelning Lövtorp på Noltorpsgården. Noltorpsgården ligger i närheten av natursköna Nolhagaparken och sjön Mjörn.