Undersköterska natt

Om jobbet

Vi söker en undersköterska till vårt äldreboende på Hökerumsgården (natt). Hökerumsgården består av 4 avdelningar med totalt 36 lägenheter där 2 avdelningar är boende för demenssjuka. Som undersköterska på Hökerumsgårdens äldreboende utför du vård och omsorgsarbete i samarbete med de olika professionerna inom äldreomsorgen. Du kommer även att ha delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter samt dokumentationsarbete. Uppdraget som undersköterska innebär att engagerat och aktivt arbeta för att se till att brukarna får en trygg, trivsam och meningsfull tillvaro. I din roll som undersköterska på Hökerumsgården kommer du även att vara en aktiv deltagare i vårt utvecklingsarbete för både äldreboendet och hemtjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig med undersköterskeutbildning. Har du erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och demensvård är meriterande. Arbetet kräver att du är datorvan och kan dokumentera händelser i det dagliga arbetet, samt kommunicera väl i tal och skrift. I din yrkesroll är du trygg och stabil i stressade situationer. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, tar initiativ och arbetar lösningsorienterat för brukarnas bästa. Du har en god samarbetsförmåga som du visar genom att du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Ditt professionella förhållningssätt visar sig också i ditt bemötande till såväl kollegor som brukare och anhöriga. Utvecklingsarbete intresserar dig och du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och ser möjligheter i förändringar.

Betyg/intyg lämnas vid en eventuell anställningsintervju. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Jobbfakta
Ort
Ulricehamn
Anställning
Heltid
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Vård & Omsorg
Kontakt

Ring Kristina Jogelid, 0321-595841

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om arbetsplatsen

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag. Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan - kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 23500 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen! Äldreomsorgen ansvarar för insatser till äldre enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi har verksamhet över hela kommunen och har särskilda boenden både i centralorten och i några av de andra orterna i kommunen. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård.