Undersköterska

Om jobbet

Undersköterska med placering på Ryttershovs äldreboende och/eller hemtjänst. Vi söker undersköterskor som vill arbeta genom att skapa en trygg och meningsfull tillvaro för våra brukare. I din roll utför du vård- och omsorgsarbete och samarbetar med olika professioner inom äldreomsorgen. I arbetet innefattas delegerade hälso-och sjukvårdsuppgifter. På Ryttershov arbetar engagerad och kompetent personal och du är som medarbetare med och aktivt arbetar för en utveckling inom Ryttershovs äldreboende och hemtjänst och det uppdrag som vi har tillsammans. Tjänsterna innebär arbete dag, kväll och helg. Du kan vara placerad på olika enheter på Ryttershov under en schemaperiod.

Kvalifikationer
Du har undersköterskeutbildning och det är önskvärt att du har erfarenhet från arbete inom äldreomsorg, hemtjänst, demensvård och psykiatrisk vård. Arbetet kräver att du kan samarbeta väl med andra samtidigt som du är självständig. Du ska kunna uttala dig väl i tal och skrift och du har en god datavana då arbetet kräver daglig dokumentation. Som person är du trygg och stresstålig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är lösningsfokuserad, tar egna initiativ och har lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du är kundfokuserad och har god förmåga att bemöta brukare och anhöriga på ett engagerat och professionellt sätt. B-körkort är ett krav inom hemtjänst.

Rekrytering sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas, Medtag betyg/intyg vid eventuell anställningsintervju. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Jobbfakta
Ort
Ulricehamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Vård & Omsorg
Kontakt

Ring Liselotte Andersson, 0321-595823

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om arbetsplatsen

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag. Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan - kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 23500 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen! Äldreomsorgen ansvarar för insatser till äldre enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi har verksamhet över hela kommunen och har särskilda boenden både i centralorten och i några av de andra orterna i kommunen. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård.