Om jobbet

Om oss

Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets- och miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten

Vi söker nu de absolut bästa truckförarna i Trestad. Du kommer att jobba med truckkörning, orderplock och andra förekommande uppgifter som finns inom logistik och lager. Du skall ha utbildning och erfarenhet av olika trucktyper, A1-4, B1-4, och ska kunna arbeta i ett högt tempo med bibehållen kvalitét. Arbetet ställer stora krav på din fysik.

Din profil

Som sökande har du erfarenhet från arbete på lager, terminal, ut/inlastning.
Mycket god erfarenhet av att dagligen har kört olika trucktyper.
Du är social och har rätt attityd och inställning till att arbeta. Du är en god lagspelare som tar ansvar för din egen arbetsinsats.

Arbetstider och övriga villkor

Heltid
Skift/dagtid
Lön enligt avtal

Ansökan

Sök via vår hemsida www.tranpenad.se eller maila din ansökan till ellinor.siljefalk@tranpenad.se.

Har du frågor ang. tjänsten kontakta Ellinor Siljefalk, 070-1432942
Skicka din ansökan redan idag då intervjuer och urval kommer att ske löpande
Jobbfakta
Ort
Trollhättan
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget