Träarbetare/Snickare

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Vi söker snickare med yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet. Arbetsuppgifterna kan variera, därför är det meriterande med bred kompetens (t.ex. innerväggar, ytterväggar, montering av inredning).

Kompetenskrav:
  • Gärna yrkesbevis som snickare + vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet (alternativt många års erfarenhet om du saknar yrkesbevis)
  • Positiv inställning med förmåga att jobba självständigt samt i team.
  • Bör kunna visa goda referenser från tidigare arbete.
  • Körkort B + bil
Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har blandad erfarenhet från att arbeta både med nyproduktion och ombyggnation, in och utsida. Du bör ha god vana att läsa byggnadshandlingar.
Yrkesbevis är meriterande. Det är viktigt att du vill utvecklas i din nuvarande roll som snickare och att du vill lära dig mer inom hantverket och samtidigt vilja dela med dig av dina kunskaper. Du har en god förmåga att samarbeta samt känsla för planering. Som person är du självgående, positiv och är inte rädd för att ta i.
Ett sunt leverne och bra fysisk förmåga är viktigt i det här yrket.
Du vet att ett bra utfört arbete leder till fler trevliga uppdrag och är mycket mån om att bidra till att företaget har ett gott rykte i branschen.

Krav

Körkort B och bil
Jobbfakta
Ort
Ulricehamn
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 250 anställda