Textilslöjdlärare, vikariat 25%

Om jobbet

Vi söker en lärare i textilslöjd med en omfattning på 20 % med start i vecka 45, tisdag den 8 november, till och med tisdag den 13 december i vecka 50. I tjänsten ingår att undervisa elever i åk 2-5. Som lärare kommer du att arbeta med planering och undervisning i textilslöjd inom teman/ämnesområden som eleverna arbetar med. Du kommer att arbeta individuellt. I din roll ingår även exempelvis utvärdering av din egen undervisning, pedagogisk dokumentation och kontakt med vårdnadshavare. Förutom ditt eget team, samarbetar du även med övriga kollegor och personal på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare, även om det inte är ett krav. Du får gärna vara behörig i textilslöjd samt eventuellt också i annat ämne. Du gillar att arbeta med människor och visar intresse samt förståelse för andra. Du tar initiativ och accepterar nya idéer. Som person är du lyhörd, visar respekt för gruppmedlemmarnas bidrag och skapar gärna en god laganda. Varmt välkommen med din ansökan!

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde. I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Mejla eller ring Magnus Warberg, 0706-750842

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om arbetsplatsen

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat. I ett vackert beläget samhälle, fem kilometer söder om Alingås, ligger Västra Bodarna skola i en härlig skogs- och landsbygdsmiljö med sjön Mjörn inom nära räckhåll. Det finns goda kommunikationer med både tåg och buss till Alingsås och Göteborg. Detta skapar goda möjligheter att använda olika miljöer i vår pedagogiska verksamhet. Skolan omfattar i år förskoleklass och skolår 1-6, med ca 110 elever. Vi är organiserade i arbetslag med personal från skola och fritidshem. Det finns två fritidsavdelningar, de yngre eleverna F-1 som håller till i huset Fantasia och de äldre eleverna åk 2-6 som har sin verksamhet i Trollstugans lokal. På vår enhet finns även en förskola med fyra avdelningar för barn 1-5 år. Vi strävar efter ett gemensamt förhållningssätt vad gäller utveckling och lärande genom ett aktivt arbete med värdegrundsfrågor och kompetensutveckling inom enheten. Vår vision handlar om att ge barnen "Starka rötter och vingar som bär". Rötter som ger växt och näring, en trygg bas för att bygga upp en god självkänsla och ett positivt självförtroende. Det ger en trygghet som är en bra grogrund för lusten att lära. Vingarna står för potentialen vi har inom oss. Vi vill bidra till att våra elever vågar och får möjlighet att använda sin förmåga och utvecklas mot sin fulla potential. Skolan strävar efter att ge varje elev: *goda baskunskaper *inflytande över det egna lärandet *tydlig målinriktad undervisning, så varje elev får arbeta mot sin potential