Testare sökes till expansivt företag inom fordonsindustrin

Om jobbet

T-Engineering är ett företag med mycket kunskap. Många av de anställda har mycket erfarenhet från Saab och General Motors. Företaget har inte så många anställda, vilket gör att alla har bra koll på helheten samt kunskap inom flera områden. Teknikintresset är stort och det är en enorm styrka för företag. T-Engineering är en perfekt arbetsplats för den som utvecklas och lära sig nytt. Eftersom att man oftast har flera ansvarsområden blir arbetet roligare då det finns möjligheter att växla mellan arbetsuppgifter. Så beskriver vår konsult Anders T-Engineering. Låter det intressant? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för T-Engineerings räkning en Testare för styrsystem till deras kontor i Trollhättan. T-Engineering är ett ungt och expansivt företag som utvecklar elektroniksystem för fordonsindustrin. Idag har de mer än 50 anställda och har behov att växa ytterligare för att möta deras kunders behov och bidra till vidare utveckling av deras företag. Tjänsten är en perfekt möjlighet för dig som har ett stort bilintresse och vill arbeta i ett modernt bolag som växer stadigt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och T-Engineerings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos T-Engineering. T-Engineerings intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som testare kommer dina arbetsuppgifter att variera. Återkommande moment kan till exempel vara:
 • Arbete med kalibrering av styrsystem
 • Att utföra systemtestning för de olika funktionerna i fordonen
Styrsystemen du kommer att arbeta med kan anpassas modulärt för såväl drivlina som andra fordonssystem. Du kommer att arbeta med verktygen Matlab och Simulink. Vidare kommer du att arbeta i projektform gentemot kunder från hela världen, vilket innebär att resor i tjänsten kan förekomma.

Tjänsten passar dig som vill ha ett utmanade och spännande arbete i en dynamisk arbetsmiljö. Du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i ett företag som har en mycket hög erfarenhets- och kunskapsnivå. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter. Mottot på företaget är nämligen "frihet under ansvar" där du själv driver din egen utveckling. I gengäld finns möjligheter till både flex och friskvårdtimma.

Vi söker dig som
 • Har universitets- eller högskoleutbildning inom maskinteknik/elektroteknik eller liknande
 • Har ett stort intresse för bilar
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska
 • Innehar B-körkort
Det är meriterande om du:
 • Har relevant erfarenhet inom fordonsindustrin
 • Har erfarenhet av testning och utprovning samt god kunskap om bil-funktionalitet
 • Har goda kompetenser inom Matlab och Simulink
 • Har kunskaper inom programmering i C och av testsystem som Canoe
 • För att gå vidare i ansökningsprocessen är det viktigt att du bifogar ett utdrag av dina betyg och eventuellt examensbevis
Som person är du kreativ och har en god analytisk förmåga. Du är driven och värdesätter ett självständigt arbetssätt, likväl som du gärna arbetar i team. Vidare är det viktigt att du trivs i en ansvarsfull roll där du gärna tar egna initiativ för att uppnå resultat.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Trollhättan
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

T-Engineering är ett ungt och expansivt företag inom automotive med rötter från Saab. Idag är de mer än 50 anställda och har behov att växa ytterligare för att möta deras kunders behov och bidra till vidare utveckling av deras företag. Arbetsplatsen är lokaliserad i Trollhättan. T- Engineering är ett helägt dotterbolag till Dongfeng Motors sedan 2014.