Teknisk Projektledare till Starsprings AB

Om jobbet

Starsprings är ett innovativt företag med anor från 1918 med affärsidén att utveckla och producera produkter för ligg- och sittkomfort, till rätt pris och kvalitet. Våra resårsystem finns i sängar från ledande sängtillverkare, i stolar och soffor samt i lastbilar från Volvo och Scania. Tillverkningen sker globalt vid fyra fabriker i tre länder. Dels vid huvudkontoret beläget i Herrljunga i Västra Götaland, dels vid våra dotterbolag i Aparecida de Goiânia och Curitiba i Brasilien, i Poznan, Polen och i Martinsville Virginia, USA. Koncernen omsätter totalt ca 500 miljoner och har drygt 400 medarbetare. Starsprings har bland annat fått Volvokoncernens utmärkelse som bästa leverantör inom kategorin Delivery Excellence, 2014. Läs mer på www.starsprings.com.


Har du gedigen teknisk kompetens i kombination med projektledarerfarenhet? Är du väl insatt inom fordonsbranschen? Då kan det vara dig vi söker!


På vårt huvudkontor i Herrljunga har vi vår egen forsknings- och utvecklingsavdelning med tio medarbetare. Vårt mål är att bli de bästa produktutvecklarna i vår bransch. För att nå vårt mål arbetar vi efter en effektiv utvecklingsprocess. Vi har möjlighet att ta fram och utveckla produkter i projekt, hela vägen från idé till produktion, genom:
  • att vara en utvecklingspartner i produktprojekt med våra kunder
  • att arbeta med 3D-modellering i Catia
  • vår prototypverkstad
  • egenutveckling av produktionsmaskiner
Din arbetsdag som Teknisk Projektledare
Som Teknisk Projektledare blir du ansvarig för att driva och hålla ihop utvecklingsprojekt som vi genomför tillsammans med våra kunder. De verkar inom flera olika branscher bl a fordonsbranschen och samtliga har höga krav på kvalitet och leveransprecision. Ditt ansvar blir ett tekniskt helhetsansvar för projektet från start till mål.

Vem trivs här?
Du som vill arbeta på ett företag som ligger i framkant inom produktutveckling och även skapar nya möjligheter kommer att trivas hos oss. Du uppskattar ett varierat och stimulerande jobb där du får möjlighet att nytta dina kunskaper inom konstruktion och projektledning.

Vem är du?
Vi tror att du har börjat din yrkesbana som t ex konstruktör/produktutvecklare och sedan gått vidare som projektledare. Ett krav för oss är att du har din bakgrund inom fordonsbranschen. Din gedigna erfarenhet från projektledning i kombination med lång erfarenhet av teknisk produkt- och maskinutveckling inom fordonsbranschen gör dig till en mycket stark kandidat hos oss. Din utbildningsbakgrund är troligtvis högskole- eller civilingenjör. Du använder svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet av Catia V5.

Som person är du:
  • strukturerad
  • drivande med hög beslutsförmåga
  • kapabel att hålla hög projektpuls
  • affärsmässig
  • kvalitetsmedveten
Du har också förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt och har ett genuint teknikintresse kombinerat med god lösningsorientering. Du har alltid fokus på ständiga förbättringar.

Vi erbjuder
Som Teknisk Projektledare får du en utvecklande tjänst med utmanande arbetsuppgifter. Du kommer att leda forsknings- och utvecklingsprojekt så väl internt och externt. Vi är ett expansivt företag med stabila och långsiktiga ägare som har korta beslutsvägar.


Är du intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Tjänsten som Teknisk Projektledare ska tillsättas snarast så skicka in din ansökan redan idag då urval kommer att ske löpande. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Sarah Wallentin på 031 - 725 45 45. Vi ser fram emot din ansökan med CV och ett personligt brev, där du beskriver varför just du skulle passa som Teknisk Projektledare hos Starsprings AB. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Sarah Wallentin, 031-725 45 45

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget