Tekniker, Fotskäl

Om jobbet

Just nu söker vi en noggrann och ansvarstagande tekniker till vår anläggning i Fotskäl. Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning samt arbetat som tekniker i minst 2 år. B-körkort är ett krav.

Du trivs både med att jobba självständigt och i grupp. Är du en serviceinriktad, positiv och social person så kommer du att passa in utmärkt hos oss.

Tjänsten är på heltid. Har du frågor är du välkommen att ringa platschef Denny Neumann på 0300-32 06 01, eller via mail denny.neumann@toyota.nu. Skicka din ansökan till jobb@toyota.nu senast 31 oktober. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Märk ansökan "Tekniker Fotskäl".
Jobbfakta
Ort
Mark
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Energi & Miljö
Elektronik
Mekanik
Kontakt

Mejla eller ring Denny Neumann, 0300-32 06 01

Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2015 omsatte vi ca 447 milj och är idag ca 100 medarbetare fördelat på sju orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl och Kungsbacka. Toyota är en av världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.


Hitta hit

Visa var