Team Leader till Borås

Borås · Försäljning · 18 dec

Om jobbet

Har du en
passion för försäljning, ledarskap samt hemelektronik. Då är det dig vi söker som avdelningschef till Borås.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Avdelningschef kommer du att ha direkt personalansvar och är ansvarig för avdelningens prestationer, resultat och måluppfyllelse. Det innebär att du dagligen kommer att arbeta med att coacha, utveckla och följa upp personalen i deras arbete samt arbeta med försäljning av avdelningens produkter. I din roll ingår även att rekrytera personal, hantera lagerhållning, uppföljning samt visst arbete med inköp och marknadsföring.

Tillsammans med Varuhuschef, Administrativ chef och övriga Avdelningschefer utgör du varuhusets ledningsgrupp och rapporterar till Varuhuschefen. Tjänsten är på heltid och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är planerat till omgående med hänsyn till sökandes uppsägningstid.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du vara ett aktivt och synligt bollplank för din personal för att kunna coacha och utveckla dem i deras roll. Du kan ta ansvar och egna beslut för att avdelningen skall nå uppsatta mål men vi tror att du har en bra känsla för ordning och reda och kan utarbeta rutiner och se till att de efterlevs av ditt team.

Ledarskapet/coachning är en mycket viktigt del som vi lägger stor vikt vid, för att lyckas i vår organisation tror vi därför att din ledarstil är teamorienterad, rak och öppen och du uppfattas som en naturlig och ödmjuk ledare. Därför är det starkt meriterande om du har erfarenhet från en ledande befattning inom detaljhandeln alternativt att du tidigare har arbetat inom detaljhandeln men för närvarande arbetar i ledande befattning i en annan bransch.

Du har ett gediget intresse för hemelektronik, en förmåga att delegera och en vilja att få människor omkring dig att växa och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du är en duktig säljare i grunden som drivs av utmaningar och av att uppnå mål. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning.

Vad kan Media Markt erbjuda dig?
Som Avdelningschef hos oss får du en spännande och utvecklande roll med stort eget ansvar. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Ansökan
Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta ejebro@media-saturn.com

Vi kan komma
att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. Skicka in din ansökan snarast, urval samt intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Caroline Ejebro

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Om Media Markt
Hösten 2006 kom Media Markt till Sverige när vi öppnade två varuhus. Idag är vi 27 varuhus och en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden. Vårt huvudkontor i Stockholm- Stocksund är en servicefunktion till våra varuhus.

Media Markts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På Media Markt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och
vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?