Taler du dansk? vi har job til dig i borås!

Om jobbet

Vi söker nu dansktalande Kundtjänstmedarbetare för hotellbokning. Talar du och skriver danska språket flytande? Gillar du dessutom att jobba med service och att prata med människor? Då passar du perfekt för detta jobb som Hotellbokare för en mycket välkänd hotellkedja i Borås med start är mitten av augusti.

Du kommer att vara anställd direkt av Transcom i Borås och arbeta för vår kund som är en mycket välkänd hotellkedja. Du kommer att ta emot samtal främst på telefon från danska kunder som vill boka hotellrum på kedjans olika hotell runt om i Danmark. I arbetet ingår även merförsäljning av hotellets produkter. Din arbetsplats blir i Transcoms lokaler i Borås. Du kommer att arbeta i ett glatt team med andra kommunikatörer. Du kommer att få betald utbildning av Transcom när du börjar, detta för att ge dig alla verktyg du behöver för att göra ett bra jobb.

Du kommer att bli en del av ett stort väletablerat företag där det råder en härlig gemenskap kollegorna emellan. Hos Transcom finns mycket goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Här är jobbet för dig som söker ett roligt jobb och en trygg arbetsgivare: Du får såklart lön och semester. Lönen består av en fast grundlön plus ett språktillägg utöver denna. Du ingår också i kundens bonussystem. Allt enligt kollektiv avtal med Unionen

Tjänsten är på 75-100%, där arbetstiden är förlagd till vardagar. Arbetspassen kommer att vara förlagda någon gång mellan klockan 8-19.

Dina arbetsuppgifter

Ta emot och administrera hotellbokningar för danska kunder på den danska marknaden
Erbjuda kunderna högklassig service, bland annat genom att informera om eventuella erbjudanden och tilläggspaket
Besvarar de frågor och funderingar kunderna kan ha kring sina bokningar

Din bakgrund

Du ska förstå och tala flytande danska. Det är mycket meriterande om du även kan skriva flytande på danska
Du har en bra kommunikationsförmåga, en klar och tydlig telefonröst
Du behärskar engelska i tal och skrift
Du är mycket serviceinriktad
Du har allmän datorvana

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet som hotellbokare eller kundtjänstmedarbetare men det är viktigt att du gillar att jobba med människor och brinner för service! Vi ser att du som söker ska ha rätt inställning och vilja att lära dig nya saker. För att vara aktuell måste du ha fyllt 18 år.

Dina egenskaper

Du tycker om och vill arbeta med service
Du är flexibel och kan hantera flera uppgifter samtidigt
Du har lätt för att samarbeta med andra
Du tycker om att ta ett personligt ansvarDu är målinriktad och tycker om att arbeta mot uppsatta mål
Du är säljinriktad och stresstålig

Ansökningsprocess

Velkommen med din ansøgning allerede i dag!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
6
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst

Mejla Randstad AB

Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Transcom är en global kundhanteringsspecialist som erbjuder tjänster inom kundtjänst, försäljning, teknisk support och kredithantering genom ett brett nätverk på fem kontinenter. Transcom levererar tjänster på 33 språk till kunder inom olika branscher.

Om Randstad:

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. I dagsläget har vi kontor i bland annat Stockholm, Göteborg, Västerås och Malmö. Randstads verksamhetsfilosofi går att sammanfatta med orden "good to know you", som uttrycker vår tillgänglighet, vår vilja att lyssna och vårt engagemang för goda samarbeten.

Denna rekrytering sker i samarbete med Randstad AB och Åsa Lindwall, 0729889458. Då vi jobbar med urvalet löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan via länken redan idag.