Systemutvecklare till Centiro

Om jobbet

På Centiro är vi på ständig upptäcktsresa. Här tänker vi utanför ramen och strävar efter att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Varje dag skapar vi något unikt - något som är mer än ett mjukvaruföretag. Vi tror på innovation och samarbetets starka kraft och hos oss blir 1 + 1= 5000.

Vår ambition är att både leverera de bästa lösningarna för våra kunder samtidigt som vi vill vara den bästa arbetsplatsen.

Vi är under snabb expansion på en internationell marknad och rekryterar flera systemutvecklare.

Som systemutvecklare hos oss kommer att du vara en del av ett leveransteam som består av både systemutvecklare och applikationsspecialister. Tillsammans jobbar du med att ny- och vidareutveckla programvara för Windows, webb och mobila plattformar och alltid med den senaste tekniken. Du kommer bland annat att arbeta med utveckling i .NET-miljö med fokus på webb och få möjlighet att vara delaktig i många spännande projekt.

Vi är en platt organisation och du jobbar i team med blandade kompetenser som löser uppgifter hela vägen från analys, design, utveckling och test till driftsättning. Vi jobbar agilt utifrån en tydlig arkitektur som sätter ramarna och säkerställer krav på kvalitet och tillgänglighet.

Du förväntas prova på, testa och lära dig. Du uppmanas att ta för dig och att hela tiden utvecklas med ett stort förtroende från Centiros sida. Det är du själv som sätter dina egna gränser kring hur långt du vill ta dig. Du sporras av att imorgon vara lite bättre än vad du var igår för här bryr vi oss mindre om titlar och mer om vad vi faktiskt vill åstadkomma och lära oss mer om.
Vi tror på frihet under ansvar och är därför flexibla med både arbetstider och placering. Passar det bättre för dig att ibland jobba hemifrån - så gör det!

Vem är du?
  • Du har ett genuint intresse och tidigare erfarenhet inom objektorienterad programmering C#/.NET i Microsoftmiljö via studier och på fritiden
  • Du har grundläggande kunskaper i JavaScript
  • Du har god språkförmåga i svenska och engelska (tal och skrift)
  • Du har lätt för att ta dig an utmaningar och bryta ner dem i mindre delar för att skapa innovativa lösningar
Vi värdesätter en skön attityd och förståelse för företagskulturen som bygger på personligt ansvar och stort engagemang.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en professionell och stimulerande vardag i ett företag med spännande framtidsutsikter. Vi har en platt organisationsstruktur med korta beslutsvägar och närhet till företagsledningen. Vår organisation bygger på delaktighet, öppenhet och strävan efter att ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt. Vi som arbetar i bolaget är drivna, engagerade och har en avslappnad attityd i kombination med knivskarp professionalism. För rätt medarbetare finns många olika karriärvägar. På Centiro är balansen mellan arbete och fritid en självklarhet.

Tjänsten är på heltid och i denna rekrytering tillämpas löpande urval.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Mejla Sara Jakobsen

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

Centiro Solutions är ett svenskt mjukvaruföretag, grundat 1998, med huvudkontor i Borås och kontor i Sverige, Indien, England och USA. Idag har Centiro 150 anställda och företagets lösningar används dygnet runt av kunder i fler än 105 länder. Centiro är en ledande innovatör internationellt och bland kunderna finns många välkända varumärken. Centiros molntjänster ger kunderna ett unikt grepp om sina transportflöden. Centiros ambition är att attrahera de allra vassaste medarbetarna som i sin tur kan leverera de bästa lösningarna till företagets kunder. Centiro har fått ett flertal priser och utmärkelser både nationellt och i Europa, bl a fina placeringar i "Great place to work". Läs mer på centiro.se.


Hitta hit

Visa var