Systemutvecklare mot integration till Pulsen i Borås

Framtiden · Data & IT · 11 dec

Om jobbet

Vi söker en driven och utåtriktad systemutvecklare som vill utvecklas i en växande organisation

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare mot integration hos vår kund ger vi dig ett specialutformat mentorskap som är anpassat efter individ och kompetens. Du kommer arbeta ihop med kompetenta kollegor i olika kundprojekt och vara delaktig genom hela arbetsprocessen, allt från idé till färdig produkt hos kund. Du kommer att nischas mot din kompetens inom exempelvis programmering, implementering, testning och utvärdering.

Placeringsort är Borås och idag består den här arbetsgruppen av cirka 10 medarbetare.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant högskolutbildning inom dataingenjör/ systemutveckling
  • Kunskap av .Net och/eller C#
  • Erfarenhet av SQL server/SQL databas
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av likande arbetsuppgifter
  • Körkort
Vi lägger stor vikt på din personlighet och för att lyckas i rollen som systemutvecklare krävs det att du är lösningsorienterad, företagsam och vill alltid verka för kundernas bästa. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter, förstår värdet av att vårda kundrelationer och vill alltid leverera till bästa kvalité. Som person är du social, utåtriktad, lyhörd, samarbetsvillig och värdesätter kollegor och teamkänsla.

Villkor

Start: Januari, eller enligt överenskommelse
Placering: Borås
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Kristina Helmer, 0723 015510

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vår kund är ett ledande och framgångsrikt It-företag som agerar i hela Sverige inom 4 olika bolag. Företaget erbjuder kundanpassade och prestationsstarka systemlösningar inom flertalet branscher och täcker hela IT-fältet, allt från ide till färdig slutprodukt. Företaget erbjuder sina kunder ett skräddarsytt integrationscenter för att optimera informationsflöden och processer.
Vår kund söker nu en medarbetare som kommer att arbeta med systemutveckling inom områdena integration, process, identitet och säkerhet.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.