Svetsare TIG

Lernia · Bygg & Hantverk · 30 dec

Om jobbet

Om företaget

Vi söker erfarna TIG svetsare till flera av våra kunder i Trestadsområdet

Arbetsuppgifter

Som svetsare kommer du att arbeta med detaljhopsättning samt ritningsläsning utifrån kundens kravspecifikation. Arbetet är krävande på grund av materialkombinationen och svetsläget.
Du svetsar i rostfritt i huvudsak men även andra material förekommer.

Formell kompetens
  • Erfarenhet av TIG-svetsning
  • Cert. eller möjlighet att klara EN 287-1 141
  • Ritningsläsning
  • Mig/Mag och pinne är meriterande
  • Dokumenterad erfarenhet från rostfritt, nickelbaserat material samt aluminium som är ett plus
  • Svenska i tal och skrift
Din bakgrund

Du har jobbat med manuell TIG svetsning sen tidigare och är van vid ritningsläsning. Om du är en målmedveten person som har lätt för att samarbeta ihop med andra, är kvalitetsmedveten och klarar att hantera stressiga situationer på ett bra sätt kommer du att trivas bra. Du gillar att följa instruktioner och arbetar strukturerat. Att du har körkort ser vi som en självklarhet

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Tillsvidare/Heltid/Dagtid/Trollhättan/Uddevalla/Vänersborg

Tillträdesdag

Enl Ök.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vid eventuella frågor besvaras dessa endast via mail: monica.dahlberg@lernia.se. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.