Supply Chain Specialist

Om jobbet

Om företaget

Parker Hannifin AB är en del i en global koncern som är världsledande inom teknologier för "motion and control" för entreprenadmaskiner, industri, flyg och rymdfart. Företaget bedriver verksamhet i 49 länder runt om i världen.

Parker Hannifin i Mölnlycke söker nu en Supply Chain Specialist. I denna tjänst arbetar du på sitens inköpsavdelning. Avdelningen består i dagsläget av tre personer. I denna roll blir du en viktig del i kundföretagets dagliga arbete.

Arbetsuppgifter

Fokus kommer bland annat att ligga på att:

Ansvara för inköp av aktiva artiklar
Uppdatera och ha kontroll på lagersaldot
Leveransbevakning
Följa upp och rapportera ärenden

Formell kompetens

Logistikutbildning eller annan motsvarande yrkeserfarenhet
Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Goda kunskaper i MS Office.
Mycket goda kunskaper i Excel samt gärna Lotus Notes
Vana vid arbete i MPS-system, gärna JDE

Din bakgrund

Du har en bakgrund eller utbildning inom inköp eller logistik.

Vi tror att du söker efter en vardag där du genom din egen prestation kan påverka din egen arbetssituation. Vi tror även att du trivs i en miljö där du får självständigt ansvar och samtidigt arbetar i teamet där du får stöd från kolleger och chef.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du är fokuserad, har analytisk förmåga och är positiv. Du är också en noggrann person som gillar ordning och reda. Du är flexibel och har inga problem med att lösa flera ärenden parallellt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning via Lernia Bemanning med god chans till anställning hos Parker Hannifin AB
Heltid dagtid
Tjänsten är placerad Mölnlycke

Tillträdesdag

I början av december.

Information

Vi intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.