Studenter sökes för extra jobb på lager

Om jobbet

Om Logent

Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK.

Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Logent AB söker nu för en kunds räkning studenter eller deltidsarbetande som vill ha ett meritererande extraarbete. Du kommer att arbeta som lagerarbetare hos en av våra kunder i Viared.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med bland annat plock och pack.

Krav

För att kunna arbeta extra på Logent AB krävs att du har en dokumenterad bisyssla t.ex. studier på eller annat arbete på minst 50 %. Arbetstiden är dag och kväll. Vi ser gärna att du är tillgänglig minst 2-3 pass/vecka.

Om du har truckerarenhet sedan tidigare är det meriterande.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Tveka i så fall inte, sök tjänsten på vår hemsida www.logent.se redan idag!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.