Studenter sökes för administrativt arbete

Uniflex · Administration · 11 dec

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker just nu efterstudenter som vill arbeta administrativt för vår kund i Borås. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till kund. Arbetet består i att arbeta administrativt för vår kund inom modebranschen. Du skall kunna arbeta två till tre pass i veckan.

Vi tror att du som söker brinner för god service och personligt bemötande. Du trivs med flexibla arbetsuppgifter och att arbeta i grupp.
Arbetsuppgifterna innebär att arbeta administrativt i vår kunds affärssystem. Du som söker skall därför ha mycket hög datorvana och ha flinka fingrar. Du trivs med att arbeta administrativt och dina styrkor är din snabblärdhet och driv att hålla ett högt tempo.

Personliga egenskaper

Till denna tjänst söker vi personer som är tävlingsinriktade, engagerade och drivna i sitt arbetssätt. Du kommer att ha en viktig roll för företaget och vi utgår ifrån att du har hög arbetsmoral och är ansvarstagande.

Arbetstid: Varierande mellan dag/kväll och helg.

Du måste kunna arbeta dagtid under veckodagarna ett par tillfällen i veckan. Därav tror vi att du som söker studerar på högskolan eller har annan huvudsaklig sysselsättning.

Är du rätt person för tjänsten? Skicka din ansökan redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
(Vi tar inte emot ansökningar via mail eller telefon)

Lycka till!
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat.