Stödpedagog

Om jobbet

Du kommer att arbeta med enskild elev och även som ett stöd i klassen

Kvalifikationer
Adekvat utbildning. Vi söker dig som är lugn och ansvarstagande och har alltid ett professionellt förhållningssätt. Vi ser att du är strukturerad och känner ett stort engagemang för eleverna. Stor vikt läggs vid god social kompetens och personlig lämplighet

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde. I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Kontakt

Ring Facklig företrädare nås via kommunens växel, 0322-61 60 00

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om arbetsplatsen

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat. Ängaboskolan har ett utmärkt läge i direkt anslutning till skogen och sjön Gerdsken. Här finns stora möjligheter till friluftsliv och naturstudier. På Ängaboskolan finns bland annat en stor idrottshall, skolbibliotek, musiksal, hemkunskapssal och fritidshem i anslutning till skolans lokaler. Ängaboskolan består av förskoleklasser, år 1-6, grundsärskola och fritidshem. På Ängaboskolan finns för närvarande ca 380 elever.