Stadsskogen/kullingsberg söker förskollärare

Om jobbet

Alingsås kommuns vision: Lust Att Lära Lärande Vi sätter lärandet i centrum för barn, elever, medarbetare och ledare. Samskapande Vi skapar delaktighet som präglas av att vi tillsammans ser möjligheter att skapa den framtid, den verksamhet och det bemötande vi vill ha. Styrkebaserad Vi bygger en styrkebaserad organisation som tar till vara på individers förmågor och skapar framtidstro. Vi arbetar efter ett systemiskt förhållningssätt. Vi bygger på det positiva och ser att vi alla är delar av ett sammanhang. Vi söker förskollärare som vill skapa meningsfulla, lärande, utmanande och kreativa sammanhang för våra barn. Om du vill bidra till att skapa Lust Att Lära för våra barn, trygghet och inspiration kan du vara den vi söker. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av det pedagogiska arbetet där pedagogisk dokumentation och gemensam reflektion i arbetslaget är viktiga förutsättningar. Vi arbetar utifrån Lpfö 98, skollagen, kommunala mål samt enhetens lokala utvecklingsmål. Stadsskogen/Kullingsbergs förskolor består av sex förskolor. Förskolorna leds av två förskolechefer Hos oss har du möjlighet att regelbundet få lära av och med dina kollegor då vi ser kompetensutveckling och gemensamma lärgrupper som viktiga delar för utveckling. Vi har en specialpedagog som handleder arbetslagen och knutet till våra förskolor finns också en administratör och en vaktmästare. I våra förskolor samverkar förskolechefer och medarbetare för att ge barnen en trygg, rolig och lärorik förskola. Vi lägger stor vikt vid det systematiska kvalitetsarbetet.

Kvalifikationer
KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande. Du vill ta ansvar och har ett medvetet och engagerat förhållningssätt till barnets möjligheter att pröva och utveckla sina kompetenser och förmågor. Förskollärarexamen. Krav på arbetslivserfarenhet: ingen erfarenhet krävs. Erfarenhet av pedagogiskt arbete är meriterande.

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde. I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Utbildning
Kontakt

Mejla eller ring Anna Bengtsson, 0322-616068

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om arbetsplatsen

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.