Sömmerska till industriföretag i Borås

Om jobbet

Om tjänsten

Till vår konsultverksamhet i Borås söker vi nu dig som vill jobba med sömnad och produktion.

För rätt person erbjuder vi en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Arena Personal. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta med moderna symaskiner och vara en viktig del av kundens produktion.

Uppdraget är i regionen runt om Borås och körkort med tillgång till egen bil är därför ett krav.

Din profil

Vi ser gärna att du gått Textil & Konfektion eller annan textil/sömnadsutbildning. Har du istället några års erfarenhet från liknande uppdrag är det också intressant.

Du är en positiv och initiativrik person som har lätt för att samarbeta med andra. För att lyckas och trivas i rollen är du noggrann och arbetar systematiskt även i stressiga situationer. Du gillar att arbeta i lag med eget ansvar och ser till gruppens gemensamma mål.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens. Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Vi träffar kandidater löpande och förmedlar dem vidare till kund. Vi ser därför att du omgående skickar in en komplett ansökan med personligt brev och CV. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Beatrice Westlund på 0735179030

Välkommen!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Beatrice Westlund, 0735179030

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Arena Personal har 20 års branscherfarenhet och är verksamma inom rekrytering och bemanning. Våra cirka 800 externa medarbetare verkar på cirka 500 arbetsplatser, varje år. Arena Personal är en del av Arenakoncernen. I koncernen ingår även Arbetslivsresurs, Arena Personal samt Impact Sverige.

Som en del av Arenakoncernen är vi en komplett HR-partner som erbjuder rekrytering, bemanning, organisationsutveckling, omställning och rehabilitering.