Söker du extrajobb?

Om jobbet

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta extra hos oss. Vi har uppdrag inom flera olika områden, lager/ logistik, industri, kontor, reception, sälj m.m För att arbeta extra hos oss måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Du kan vara studerande ocb8 år fyllda. Det går också bra om du är senior eller har ett annat arbete som huvudsaklig sysselsättning.

Din bakgrund

Tidigare erfarenhet från arbetslivet.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
För att arbeta inom lager och industri är det meriterande med truckkort.
Svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt på ansvartagande. Som person är du även flexibel, social och tar dina arbetsuppgifter på största allvar. Du är noggrann och har lätt för att anpassa dig till nya situationer.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Dag-, kvälls- och natttid beroende på arbetsplats
Du bör kunna arbeta ca 10-20 h/vecka
Ibland möjlighet till heltid under lov
Borås med omnejd

Tillträdesdag

Löpande tillsättning efter behov.

Information

Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
15
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Lernia stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Varje år gör Lernia det möjligt för mer än 70 000 människor och 5 000 företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se