Socialadministratör

Om jobbet

Ditt uppdrag innebär enklare handläggning och dokumentation (ej myndighetsutövning) samt att vara närmaste enhetschef behjälplig i administrativa arbetsuppgifter som exempelvis förberedelse av handlingar inför nämnd. Du administrerar för- och efterarbete för verksamhetens socialsekreterare och har även hand om mottagningstelefon samt inkommande anmälningar och ansökningar.

Kvalifikationer
Högskoleutbildning med inriktning på socialt arbete alternativt likvärdig folkhögskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning är önskvärd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet. Vi ser gärna att du har kunskap om systemisk teori samt att du har god datakunskap. Du är flexibel, stresstålig och du uttrycker dig väl i skrift. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt och du har en god människosyn med gott omdöme och ett respektfullt bemötande. B-körkort är ett krav.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Jobbfakta
Ort
Ulricehamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Administration
Offentlig Förvaltning
Kontakt

Ring Lena Fossheimer, 0766-435674

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om arbetsplatsen

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag. Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan - kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 23500 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen! IFO (Individ- och familjeomsorg) ansvarar för följande verksamheter; Stöd till barn, ungdomar och deras familjer, Stöd till vuxna, Försörjningsstöd/ekonomiskt bistånd samt Arbetsmarknadsinsatser och mottagande av nyanlända.