Skolsköterska, inriktning nyanlända

Om jobbet

Vi söker en skolsköterska inriktning nyanlända, med uppdrag i kommunens centrala elevhälsa. Du kommer att ingå i vår verksamhet för barn- och elevhälsa och arbeta förebyggande och främjande med hälsoarbete med socialmedicinsk inriktning för våra elever. I ditt uppdrag arbetar du för att skapa en god miljö för våra nyanländas hälsa, lärande och utveckling. Du arbetar i ett övergripande perspektiv tillsammans med övriga skolsköterskor. I dina arbetsuppgifter ingår vaccinationer. Hälsosamtal med elever enskilt eller i grupp ingår också i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssjuksköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Det är även en merit om du har en vidareutbildning inom barn, ungdom eller neuropsykiatri.

Du är stresstålig och är van att arbeta med många bollar i luften samt har ett helhetsperspektiv. Du arbetar förebyggande och hälsofrämjande.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning, detta enligt lagen om registerkontroll inom förskoleverksamhet, skola och barnomsorg (SFS 2000:873.

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Jobbfakta
Ort
Ulricehamn
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om arbetsplatsen

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag. Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan - kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 23500 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen! I Ulricehamns kommun är sektor Lärande indelat i tre verksamhetsområden: verksamhet förskola - åk 6, verksamhet åk 7-9 och Tingsholm samt verksamhet barn- och elevhälsa. Det finns nitton förskolor, pedagogisk omsorg, elva grundskolor årskurs 1-6, två årskurs 7-9 skolor samt ett gymnasium med vuxenutbildning, särskola. Det finns även totalt sju skolexpeditioner med administrativt stöd.