Sjuksköterska

Om jobbet

I tjänsten som sjuksköterska ansvarar du för hälso- och sjukvårdsinsatser inom kommunens hälso- och sjukvård. I dina arbetsuppgifter ingår också att informera och handleda vård- och äldreomsorgens personal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Du kommer att arbeta gentemot både ordinärt och särskilt boende.

Kvalifikationer
Du är legitimerad Sjuksköterska/Distriktssköterska. Utöver detta navigerar du dig enkelt genom olika datorsystem och uttrycket dig väl i både tal och skrift. Du har även körkort. Som person är du flexibel och självständig vilket innebär att du tycker att det är viktigt att kollegor ställer upp för varandra och att du kan prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Vi ser gärna att du har erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård samt kunskaper kring demenssjuka.

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde. I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Ring Agneta Kärvling, 0322-61 67 05

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat. Vård och äldreomsorgsförvaltningen i Alingsås kommun har ett gott anseende, goda resultat och brukarundersökningar och vi arbetar med den nationella värdegrunden som bas. Vi kan erbjuda dig ett intressant och stimulerande arbete inom hemsjukvården tillsammans med engagerade och erfarna kollegor. Vi tror att du vill vara en del av detta! På Noltorpsgården arbetar enhetschef, sjuksköterska och omvårdnadspersonal tillsammans för att utveckla verksamheten. Vi har flexibel arbetstid för att på ett bra sätt kombinera arbetet med fritiden.