Självständig ekonomiassistent på deltid till Moelven Tom Heurlin

Moelven · Ekonomi · 12 nov

Om jobbet

Vill du ha möjlighet att arbeta flexibla tider och fortsätta utvecklas inom leverantörs- och kundreskontra? Tycker du om att arbeta självständigt och har en känsla för detaljer? Då har vi på Adecco tjänsten för dig!

Om tjänsten
Moelven Tom Heurlin producerar hyvlade produkter till en stor mängd av kundgrupper i Europa. Produkterna inkluderar, exempelvis, invändig och utvändig panel, samt en del konstruktions produkter. Råvaran kommer framförallt från Moelvens sågverk i Sverige och Norge.

Som ekonomiassistent är dina huvudsakliga arbetsuppgifter inscanning och registrering av leverantörsfakturor, löpande bokföring samt kundfakturering. Du kan även komma att upprätta momsdeklarationer och hantera löneadministration samt övriga kontorsadministrativa uppgifter som behöver göras.

Tjänsten är på deltid, 50-75%. Arbetstiderna är flexibla mellan kl 8-17, så du kan själv påverka hur din totala arbetstid fördelas över arbetsveckan. Tjänsten är placerad i Ånimskog.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med löpande bokföring, leverantörs- och kundreskontra, under ett par år. Din tidigare erfarenhet av att arbeta i större ekonomisystem gör att snabbt kommer in i din nya roll. Det här är ett arbete för dig som är lyhörd, prestigelös och noggrann. Om du även är självständig med har en god organisatorisk förmåga är detta tjänsten för dig!

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av ekonomiarbete
  • Erfarenhet av ekonomisystem
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget sträcker sig till januari 2017, men för rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning samt en utvecklande och utmanande framtid både hos Adecco och hos våra kunder.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Renström på 031 725 45 34.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Bengtsfors
Anställning
Deltid
Extrajobb
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Emma Renström, 031-7254534

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.