SFI-lärare - Vuxenutbildningen Tingsholmsgymnasiet

Om jobbet

Undervisning i svenska som andraspråk för våra elever inom vuxenutbildningen. Arbete i arbetslag med övriga SFI-lärare.

Kvalifikationer
Lärarbehörighet enligt tjänsten samt erfarenhet av läs- och skrivinlärning, alfabetisering och erfarenhet av undervisning i de olika SFI-spåren. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis i din ansökan. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.
Jobbfakta
Ort
Ulricehamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Stefan Hagebring, 0321-595455

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om arbetsplatsen

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag. Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan - kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 23200 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen! Vuxenutbildningen i Ulricehamn har cirka 550 studerande per år, dessa elever studerar inom grundläggande och gymnasial nivå samt SFI. Vi erbjuder både lärarledda kurser och kurser på distans.