Om jobbet

Forsbergs Fritidscenter i Hyssna har en av Sveriges största och modernaste anläggningar för försäljning och service av Husbilar och Husvagnar. Anläggningen omsätter närmare 260 mkr och vi taktar uppåt. Nu utökar vi vår styrka och söker dig som tillsammans med ett fyrtiotal medarbetare skall driva och utveckla verksamheten till nästa nivå. Vi söker ytterligare en Servicerådgivare.

Vi söker dig som är serviceinriktad och som trivs med lagarbete. Du är ansvarstagande och uppvisar ett högt engagemang och vilja att bidra till verksamhetens fortsatta positiva utveckling. Tjänsten kräver en god teknisk kompetens samt förmåga att strukturera upp och planera inkommande jobb på ett effektivt sätt. Framför allt så har du en god simultanförmåga, trivs med ett högt tempo och har ett genuint tekniskt intresse!

Lite mer om Tjänsten:
I rollen som Servicerådgivare leder, planerar och fördelar du arbetet i vår verkstad tillsammans med vår andra Servicerådgivare samt Verkstadschef. Du bokar kundmottagning av service, reparationer och leveranser samt är ansvarig för att dokumentation genomförs i vårt system (Verendus Verkstad).

Arbetet innebär många kontaktytor i form av kunder, leverantörer samt övriga medarbetare. I tjänsten ingår att vara delaktig och proaktiv med att ständigt arbeta med löpande förbättringar i verksamheten.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har god verkstadsvana och är händig. Vi tror att du är utbildad servicetekniker och att du är van vid arbetsledning i form av tidigare erfarenhet som servicerådgivare/kundmottagare. Vidare har du gymnasiekompetens, god datavana samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du är en person som gillar problemlösning och är van vid att ta ett stort ansvar. Professionellt och servicefokuserat bemötande gentemot både kunder och egna medarbetare är en förutsättning för att lyckas i denna roll. Du trivs med att ha många kontaktytor samt har god förmåga att leda arbetet i vår serviceavdelning. Vidare så är du tydlig och rak i din kommunikation samt arbetar strukturerat med god ordning och reda. Du har förstås ett genuint intresse för teknik!

Då vi är ett företag som ständigt utvecklas vill vi att du är flexibel, drivande och bidrar med nytänkande och ständiga förbättringar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi erbjuder dig en stimulerande tjänst i en verksamhet som genomsyras av glädje, nytänkande och framåtanda.

Tjänsten är heltid, dagtid med omgående start.

Rekryteringen genomförs i samarbete med Söder & Co.
Ansöker gör du via hemsida: www.soderco.se
Sista ansökningsdatum: 2016-12-14

Ansökningar behandlas löpande så ansök gärna redan idag!
Jobbfakta
Ort
Mark
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Administration & Ledning
Kontakt

Ring Ann Börjesson, +46707644899

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Forsbergs är idag Sveriges ledande försäljare av husbilar och husvagnar. Vi finns på sex orter; Hyssna, Stockholm, Bjuv, Borlänge, Mantorp & Karlstad. Forsbergs är exklusiv distributör i Sverige för husbilsmärken: Concorde, Frankia, Hobby och Niesmann samt återförsäljare för Bürstner husbilar & Hobby husvagnar. Sedan 2011 är Nalka Invest (tid. Inter Ikea Investments) huvudägare i Forsbergs Fritidscenter. Läs mer på: forsbergsfritidscenter.se