Serviceinriktad kundtjänstmedarbetare

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu kundtjänstmedarbetare till vår kund i centrala Borås. Uppdraget är långsiktigt och du anställs av Uniflex och hyrs ut till kund.
För rätt person finns möjlighet till anställning hos kund efter en tids inhyrning.

I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer du att hjälpa kunder med deras ärenden via chatt, telefon och mail. Det ingår även en del administrativa åtgärder.
Arbetstiderna kan variera då kundenservicenss öppettider är 06-23 mån-sön.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utåtriktad, hjälpsam och som trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo. Det är väldigt viktigt att du som person är punktlig, noggrann och har en hög arbetsmoral.
Det är viktigt att du som söker tjänsten känner dig trygg i arbetet med datorer samt att du utöver svenska även behärskar engelska i tal och skrift.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande, men det är inget krav för att söka tjänsten.
Tjänsten inleds med betald utbildning och uppdraget är långsiktigt.

Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal.

Verkar detta intressant? Ansök redan idag. Urval och tillsättning sker löpande!

Lycka till!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.