Service och underhållstekniker till expansivt företag!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du goda erfarenheter av automation med elbehörighet? Då är tjänsten som underhållstekniker något för dig!

Om jobbet
Företaget är beläget i Alingsås och är verksamma inom process- och industriautomation, de är även verksamma inom drivsystem och motorer till industrier och levererar generatorer till vindkraftsbranschen globalt. Företaget är utbrett även i Sverige, och finns på flera platser. I din roll som service och underhållstekniker kommer du att arbeta i en maskinpark, där du både arbetar i produktionsmiljö och kontorsmiljö. I maskinparker arbetare du med service och underhåll av maskiner. Ditt arbetsverktyg PLC kommer att vara och du jobbar med:
  • felsökning av elfel
  • felsök i PLC/elektronik
  • service och underhåll
Om dig
Vi söker dig som har en el-behörighet och som tidigare arbetat med felsökning. Din tidigare erfarenhet av arbete med service och ditt mekaniska intresse ger dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet. Det är meriterande om du har utbildning av PLC och automation. Det här är ett jobb för dig som är social, driven, självständig och problemlösare.

Viktigt för tjänsten är:
  • tidigare erfarenhet och förståelse av automation
  • flytande engelska och svenska i både tal och skrift
  • el-behörighet
  • administrativt arbete
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som servicetekniker är ett konsultuppdrag med start 26 september, men rekryteringsprocessen sker löpande. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget beräknas nu pågå fram till årsskiftet, men med goda chanser till förlängning för rätt person.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att

kontakta ansvarig rekryterare Hannah Karling Hulthén 031- 7207288

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.