Säljare Västra Götaland

Om jobbet

Är du en person som gillar att ta och ha kontakt med människor och se hur du på bästa sätt kan hjälpa dem. Har du erfarenhet från byggbranschen och är inte rädd för att få skit under naglarna.

Visst är det kul när det går bra. Allt bara flyter på och man mår bra. Ser du det framför dig Härlig känsla eller hur? Och just nu går det bra för oss på SBI. Det går till och med så bra att vi inte hinner möta alla kunders frågor om att få hjälpa dem.

Vi på SBI behöver förstärka vår säljorganisation och få flera säljare på plats i Västra Götalandsområdet. Kan du svara Ja på de första frågorna kan du vara rätt person för oss, och antagligen är vi då även rätt företag för dig.

Vad du kommer göra om dagarna
Det vi söker är helt enkelt en säljare. Du kommer att arbeta mot privatpersoner genom att du besöker dem på eftermiddagar, kvällar och helger och säljer in våra produkter och tjänster. Vi tror att det är under dessa tidpunkter som det är lättast att kunna nå dem.

Vårt geografiska område är stort, vilket gör att vi har möjlighet att anställa flera personer. Du kommer bli tilldelat ett distrikt som du systematiskt arbetar dig igenom.

Din uppgift är enkel att sammanfatta
  • Hitta nya privatkunder
  • Göra affärer
Vilka erfarenheter tror vi att du har
Vi tror att du idag är något av följande
  • Är student som vill öka på dina inkomster
  • Arbetar heltid/deltid någon annanstans men känner att du orkar mer
  • Inte arbetar alls idag men och vill ha ett arbete med flexibla arbetstider
Egenskaper som vi tror är viktiga att besitta är
  • Du har en utstrålning som får folk runt omkring dig att må bra
  • Du är ödmjuk och inlyssnade
  • Du ÄLSKAR verkligen att göra affärer
  • Du är tävlingsinriktad
Lön, förmåner och krav
De roller vi erbjuder nu är helt och hållet provisionsbaserade. Det innebär att är du ambitiös och företagsam finns möjlighet att tjäna bra med pengar.

Tjänsten innebär att du utgår från ditt hem och kör omkring. Vi har därför kraven på dig att du har körkort och egen bil.

Nästa steg
Ovan är vad vi tror att vi behöver, men vi kan ha fel. Är du säker på att detta är en roll som passar dig, tveka inte att ta kontakt med oss.

Skriv ett brev och beskriv varför och hur du kommer göra SBI till vinnare, komplettera den med lite om vem du är och hur du kom dit. Hoppa över oväsentlig information, du söker ju jobb som säljare, det som hjälper dig att visa på hur du kommer att lyckas är det som är intressant.

Vi önskar tillsätta tjänsterna så fort som möjligt, och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansöka direkt. Maila på saljare@sbiab.com

Vi utför denna rekrytering i egen regi och avsäger oss all kontakt med företag inom rekrytering, bemanning eller företag med liknande tjänster.
Jobbfakta
Ort
Färgelanda
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Sedan 1978 har SBI isolerat väggar, golv och vindar. Vi har alltid hållit oss i utvecklingens framkant, ibland till och med gått först och visat vägen. Företaget har med andra ord stor erfarenhet och kompetens, know-how och uträttarförmåga.

Vi sitter i ett nybyggt kontor i Landvetter. Antalet medarbetare uppgår till ca 20 stycken och omsätter runt 30 miljoner SEK.

Vi vill alltid uppnå ett fullgott jobb - Nöjda kunder är vår bästa belöning. Vi visar gärna vår referenslista där vi isolerat nybyggda bostäder, renoverade bostäder, flerfamiljshus, skolor, livsmedelshallar, stallar och industribyggnader.

Kulturen hos oss inkluderande. Vi har ett gemensamt mål som vi tillsammans arbetar emot. Vi förstår att alla behövs för att vi ska lyckas.