Säljare

Om jobbet

Sense Säljare "Mitt"

Vi söker en energisk och självgående säljare som vill arbeta på ett mindre familjärt företag med välkända och säkra produkter till barn. Dina kunder är inom dagligvaruhandeln och fackhandeln.

Placering

Distriktet sträcker sig över Göteborg / Värmland / Mälardalen, med tyngdpunkt i Göteborgsregionen. Lämplig bostadsort är troligen Göteborg / Trollhättan med omnejd.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar med hemmakontor som bas och lägger större delen av tid ute på fältet för att besöka kunder. Fokus ligger på fristående kunder samt utvalda kedjor som fortfarande önskar besök i butik. Det är ett varierande arbete med ett brett spektrum av kunder och arbetsuppgifter. Du driver och utvecklar försäljningen i distriktet. Du arbetar aktivt med kunderna för att växa tillsammans. Arbetet innefattar bland annat att presentera produkter/nyheter, ta fram planogram/sortimentsförslag, hjälpa till vid ombyggnader i butik och hjälpa kund med andra säljfrämjande åtgärder. Du deltar även vid mässor och andra kundevents.

I din roll utvecklar du starka kundrelationer och säkerställer att nya affärsmöjligheter skapas hos kund. För rätt person är det en chans att utveckla sig inom försäljning och växa tillsammans med företaget. Tjänsten rapporterar direkt till VD.

Vi söker dig som:
  • är drivande och resultatorienterad
  • är full av energi och duktig på att identifiera affärsmöjligheter
  • är självgående, effektiv och duktig på att planera och organisera sin tid
  • är social och gillar att hjälpa kunder och kollegor lösa problem
God datavana är en fördel. Det är även en fördel om du redan idag besöker kunder som säljer denna typ av produkter, men inget krav.

Vi erbjuder:

Anställning i ett litet familjärt företag där vi har kul tillsammans och alla är med och påverkar. Inga täta skott utan alla hjälps åt för att lösa det som behöver göras.

Rekrytering och urval:

Urvalsprocess påbörjas i mitten av januari 2017, då utvalda kandidater kommer kallas till en första intervju. Vi läser ansökningar löpande så skicka gärna din ansökan snarast.

Kontakt:

Christer Hallberg, VD på Sense Försäljning, telefon 0709-152103.

Sense grundades 1977 och har nästan 40 års erfarenhet av måla och rita produkter. Fokus är att sälja noga utvalda och säkra produkter för barn. Sortimentet har successivt byggts på för att bli en fullbredds leverantör. Idag innefattar sortimentet även skriv och pysselprodukter för barn, kontorsprodukter, fotoalbum och artistmaterial. Produkterna säljs i dagligvaruhandel och fackhandel i hela norden. Företaget består av 11 personer.

Sökord: Utesäljare, Fältsäljare, Konsultent, Area Manager, Area Sales Manager, Säljkonsultent, B2B, Account Manager
Jobbfakta
Ort
Trollhättan
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!