Säljare

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Som säljare sköter du hela säljprocessen. Det innebär att du tar emot kunder, skriver köpeavtal och levererar. Förutom direkt kontakt med kunder i anläggningen, kommer du att ansvara för annonsering både traditionell och via sociala medier. Du kommer att driva, planera och genomföra kundevent. Samt ansvara för vår fordonsverksamhet.

Personliga egenskaper
Då du är vårt ansikte utåt och har en stor påverkan på våra kunders upplevelse av deras affär är det viktigt att du är socialt utåtriktad och har lätt för att kommunicera och arbeta med alla sorters människor. Du bör vara driven, strukturerad och har lätt för att skapa relationer. Samt förmåga att driva och slutföra affärer på ett kvalitativt sätt.

Din bakgrund
Vi söker dig som har tidigare säljerfarenhet av liknande produkter och en grundläggande gymnasieutbildning. B-körkort är ett krav.. Du är van att kommunicera med olika personer och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. En förutsättning för arbetet är att du har ett gott ordningssinne och har förmåga att hantera hög arbetsbelastning. Du behärskar Officepaketet.

Ansökan skickas per e-post till:
jobb@borjessonsbil.se

Märk mailet med Säljare/ATV i ämnesraden.
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Säljsupport
Kontakt

Ring Anders Lekmark, 0322-659341

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget


Hitta hit

Alingsås Visa på karta

Visa var