Sales Controller

WallVision · Ekonomi · 11 dec

Om jobbet

Till en nyinrättad tjänst på försäljningsavdelningen söker vi nu en Sales controller med följande huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Försäljningsuppföljning avseende rabatter och kampanjer samt ansvar för att periodiseringar och analyser av dessa görs.
  • Ansvar för framtagande och säkerställande av försäljnings- och omsättningsresultat, prisanalyser, försäljningsprognoser och analyser av businesscase.
  • Prisuppdateringar, prissättningar och årlig revidering av priser samt lönsamhetsanalys.
  • Ansvar för att upprätta, uppdatera och verifiera kundavtal i samråd med försäljningschefen.
  • Stötta och utmana försäljningschef och säljansvariga i samband med rapporter, prognoser och budgetarbete och arbeta proaktivt genom att operativt och aktivt delta i verksamheten.
  • Proaktivt ta fram egna relevanta analyser.
  • Uppföljningar i analysverktyget Qlikview.
  • Vara behjälplig med övriga uppgifter på försäljningsavdelningen.
Du rapporterar till försäljningschefen för Sverige.

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har minst två års erfarenhet i en verksamhetsnära controllerroll, samt förståelse och stort intresse för sälj och service. Du är van att arbeta med olika analysverktyg, gärna QlikView, och har förmågan att tidigt se samband ur stora flöden av data. Du är van att agera bollplank mot beslutsfattare, är lösningsorienterad i ditt tankesätt och trivs med att arbeta operativt. Mycket goda kunskaper i Excel och erfarenhet av arbete i större affärssystem krävs för tjänsten liksom goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du kommunikativ och kommersiellt driven. Du har mycket god affärsmässig och analytisk förståelse och har en prestigelös inställning. Strukturerad, noggrann och stresstålig är andra egenskaper som stämmer väl in på dig. Du slutför dina uppgifter med stort engagemang och ett positivt angreppssätt.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.jerrie.se. Önskar du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bruman, tel 0735-40 52 62. Sista ansökningsdag är den 11 december.
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

WallVision designar, tillverkar och säljer högkvalitativa tapeter över hela världen genom de fem starka varumärkena Boråstapeter, Eco Wallpaper, Mr Perswall, Cole & Son samt Lexington. Bolaget grundades 1905 och är den ledande aktören inom tapetindustrin på den Nordiska marknaden. Visionen är att bli den internationellt ledande leverantören inom premiumsegmentet för tapeter. Huvudkontoret ligger i Viared utanför Borås, på mycket bra pendlingsavstånd från Göteborg, där sker också huvudelen av all tillverkning av tapeter. Läs mer på www.borastapeter.se, www.cole-and-son.com, www.eco.se, www.mrperswall.se