Robotinstallatörer till Traineeprogram

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att gå enTraineeutbildning under ett år, därefter kommer du att arbeta som Robotinstallatör. Arbetet innebär mycket resande runt om i världen där man kommer att ansvara för att sätta igång företagets maskiner på plats hos kunder. Detta är en spännande möjlighet för dig som är intresserad av teknik och har en automationsbakgrund, du kommer att ha hela världen som din arbetsplats! Arbetet utförs med ett stort eget ansvar och där du kommer vara engagerad i många olika projekt.

En stor del av arbetet är som nämnt förlagt ute hos kunder, du får en unik möjlighet till ett utvecklande arbete där du får ta stort ansvar och resa mycket, traineeutbildningen är fördelad så att du under ett år får testa på alla delar i arbetet, allt ifrån att lära dig om företaget och produkterna till installation, driftsättning samt tillsammans med en erfaren kollega åka ut till kund och driftsätta.

Som person är du flexibel, noggrann och lösningsorienterad. Vidare har du en hög servicekänsla då du får representera företaget vid driftsättning hos kunder. Du har ett stort driv där du är mån om att göra ett bra arbete och du vågar ta för dig, du räds helt enkelt inte nya utmaningar!

Din profil

Automationsutbildning på lägt KY-nivå med inriktning mot programmering
Grundkunskaper i PLC-programmering
Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
Resor är en stor del i tjänsten därför ser vi det som ett krav att du är resbar
Körkort B

Meriterande:
HMI-kompetens
Förståelse för mekanik och ellära
Tyska

Villkor

Start: omgående
Placeringsort: Ulricehamn

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut.
Jobbfakta
Ort
Ulricehamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Gorjana Dubovina, 0704 44 978 4

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Mer information om kunden ges vid en eventuell intervju.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.