Riggoperatör till Volvo Cars

Om jobbet

Om företaget

Volvo Car Group äger och driver Hällered Proving Ground. Anläggningen ligger 15 km från Borås/70 km utanför Göteborg och delas mellan Volvo Car Group och AB Volvo. Testning är en viktig del av Volvos utveckling. Hållbarhet, komfort, prestanda, tillförlitlighet och säkerhet är egenskaper som ständigt testas på våra banor, där vi är verksamma dygnet runt.
Gruppen "Veihcle & Rig testing" omfattar idag 19 personer, både ingenjörer, tekniker och rigg operatörer. Vi utför objektiv provning enligt kundernas behov inom området för aktiv säkerhet, fordonsdynamik, och frigång (t.ex. hjul, mark och motor). Vi utför testerna både på riggar och på banan och under vintersäsongen på expeditioner på banor i södra Europa.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en riggoperatör vars arbetsuppgifter innefattar provning av personbilar med hjälp av provningsriggar, styrrobotar och annan teknisk utrustning. Visst underhåll av utrustningen kan även förekomma.

Formell kompetens

Teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Högskoleutbildning inom teknik är meriterande.
Innehar B-körkort. BE-kort är meriterande.
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Tjänsten är tekniskt krävande därför krävs mycket god datavana.

Personliga egenskaper

Vi letar efter dig som har ett genuint intresse för teknik och bilar. Du har hög arbetsmoral och visar engagemang och glädje på arbetsplatsen. Du utför dina arbetsuppgifter på ett ansvarsfullt och noggrant sätt samtidigt som du stöttar dina medarbetare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/tillsvidare
Heltid
Borås

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar Volvo Cars med Lernia Bemanning. Alla frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av ansvarig rekryterare Hampus Bergström.
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.