Reservdelstekniker till Alingsås

Om jobbet

Som reservdelstekniker kommer du att serva våra tekniker på verkstaden med att ta fram, förplanera och beställa reservdelar och tillbehör. Du ansvarar också för lagerhållning, minimering av inkurans och inventering vid behov, samt försäljning till externa kunder och verkstäder. Du arbetar med högt fokus på kund och service, i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har god erfarenhet av arbete inom fordonsbranschen. En merit är om du har fordonsteknisk utbildning och tidigare arbetat med servicearbete. Vi ser att du har vana av att arbeta med telefon och dator som redskap.

Personliga egenskaper
Som person är du självgående, prestigelös och har en god känsla för service. Då rollen innefattar mycket administrativt arbete krävs det att du har ett gott ordningssinne. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo.

Vi erbjuder
Bra anställningsvillkor, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behov av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO
9001 / 14001 och Swedac certifierade.

Ansökan
Om du vill du bli del i våran gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling så ser vi fram emot din ansökan. Välkommen att söka via jobb@borjessonsbil.se. senast den 11 December 2016. Märk din ansökan med
Reservdelstekniker/Alingsås

Vid frågor angående tjänsten kontakta Verkmästare via e-post:

fredrik.goransson@borjessonsbil.se
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget


Hitta hit

Alingsås Visa på karta

Visa var