Renhållningsarbetare

Om jobbet

Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge dem en god service, samtidigt som du vill vistas utomhus i ett rörligt arbete. I arbetet ingår hämtning av hushållsavfall, hushållsliknande avfall och återvinningsmaterial. Du ansvarar för skötsel av renhållningsfordon. Du är en del av att Renhållningen uppnår antagna miljömål. Du har ett nära samarbete med driftledaren som leder och fördelar de uppgifter som ska utföras. Då tjänsten innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift och förstår vikten av god service.

Kvalifikationer
Du har godkänt avgångsbetyg från svensk grundskola eller motsvarande. Ett absolut krav är att du innehar C-körkort och är van vid att köra tung lastbil. YKB krävs. Då du i arbetet möter våra kommuninvånare förväntar vi oss, att du har ett trevligt sätt och bemötande, är serviceinriktad, ansvarstagande och flexibel. Det krävs också att du har god fysik då det är ett fysiskt ansträngande arbete. God lokalkännedom och vana vid motsvarande arbetsuppgifter är en merit.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Ale
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Kontakt

Ring Carina Åberg, 0303-33 01 07

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om arbetsplatsen

Ale kommun med 29 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år. Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss? Renhållningsenheten ansvarar för hämtning av hushållsavfall och återvinningsmaterial, driften av återvinningscentralen samt skötsel av återvinningsstationerna i hela Ale kommun. Slamsugning och containertransporter är utlagda på entreprenad. Vi finns på kommunens driftavdelning som ligger på Emylundsvägen 60 i Älvängen.

Hemsida
http://ale.se/