Registrator sökes till uppdrag i Alingsås!

Om jobbet

Har du studerat offentlig förvaltning eller har erfarenhet av att arbeta som registrator? Nu har vi ett uppdrag på heltid under 4 månader för dig som ser efter en ny utmaning och vill utvecklas inom statlig myndighet. Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan för tjänsten som registrator idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en registrator. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som registrator kommer du i huvudsak att arbeta med diarieföring av inkommande handlingar för en offentlig myndighet belägen i centrala Alingsås. Du kommer att hantera, bedöma och registrera allmänna handlingar. Du kommer att arbeta både självständigt och nära med dina kollegor internt samt ha kontakt med personer externt.

Du kommer till exempel att;
 • Registrera och ansvara för diarieföring av inkommande handlingar.
 • Registrera arkivläggning
 • Arbeta med bedömning av sekretessprövningar på daglig basis.
 • Övriga administrativa arbetsuppgifter.
Tjänsten passar dig som vill få chansen att arbeta på en statlig myndighet och har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
 • Har studerat offentlig förvaltning eller motsvarande utbildning
 • Har gedigen erfarenhet av arbete för en statlig myndighet
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska
 • Har erfarenhet av registrering, administration och diariehantering
Som person har du en förmåga att prioritera dina uppgifter rätt och arbetar noggrant samt strukturerat. Du är stresstålig och kan hantera en belastad tjänst. Du är en fena på administration och är för övrigt samarbetsvillig. Då tjänsten innebär kontakt med personer, såväl internt som externt, är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga.

Övrig information

Om du av någon anledning har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 4 månader
 • Placering: Centrala Alingsås
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Vår kund är en statlig myndighet som är belägen centralt på Stora Torget i Alingsås, vilket ligger inom gångavstånd från tågstationen. För att ta sig från Göteborg till Alingsås tar det ca 40 minuter med pendeltåget, och från andra närliggande städer finns det goda förbindelser.