Redovisningskonsult till LRF Konsult i Vårgårda

LRF Konsult · Ekonomi · 30 okt

Om jobbet

Vill du arbeta med företagare som äger, driver och lever med sina lantbruk? Vill du vara med och skapa förutsättningar för livskraftiga lantbruk i din region? Vill du jobba på Sveriges största redovisning- och rådgivningsföretag? Vi säljer och levererar rådgivningstjänster inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till småföretag i alla branscher. Nu behöver vi förstärka vårt team i Vårgårda med en redovisningsekonom inriktad mot lant- och skogsbruk - vill du bli en av oss?

Din nya roll
I rollen som Redovisningskonsult kommer du att få ett eget kundansvar och arbetsuppgifterna kommer att bestå av investeringsstöd, miljöstöd inom landsbygdsprogrammet, företagsrådgivning samt EU-rådgivning. Du kommer även att arbeta med budget- och bokslutsarbete, ge ekonomisk rådgivning och ta fram nyckeltal till lantbruks- och skogsbrukskunder.

Tillsammans med kollegor sam befintliga och nya kunder är du med och utvecklar marknaden i rätt riktning.

Vem är du?
Vi tror att du är högskolekonom, lantmästare, agronom eller har motsvarande kunskaper förvärvade i arbetslivet. Sannolikt har du ett par års erfarenhet av att arbeta med bokslut, deklarationer och ekonomistyrning, gärna i en rådgivande roll. Är du auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande, men inget krav. Vi tror att du är förtroendeingivande, kommunikativ och har en god förmåga att skapa nya kontakter både internt och externt. Du har ett genuint intresse och engagemang för enskilda näringsidkare så som lant- och skogsbrukare och deras vardag och verksamhet. Vidare uppskattar du ett självständigt arbete, nya utmaningar samt har ett driv och får saker att hända. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är affärsmässig och arbetar proaktivt mot dina kunder.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare enligt Universums årliga mätning. Vi erbjuder dig en trevlig och inspirerande arbetsmiljö, möjlighet till utveckling och en positiv företagskultur. Som medarbetare på LRF Konsult ska du alltid känna att du har de bästa förutsättningarna att växa, både som människa och i din yrkesroll. Som stöd har du en gedigen plattform att verka från, byggd på lång historik och erfarenhet, med en stabil ägare i ryggen som gör det möjligt att satsa i både ny teknik och kompetensutveckling. I vår organisation får du snabbt eget ansvar, där du jobbar nära med människor som brinner för sin verksamhet, precis som du. För att kunna utvecklas till Sveriges bästa rådgivare tror vi också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande. Välkommen att växa med oss!

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 30 oktober 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer, tel. 0739-230 786.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Johan Pfeifer, 0739-230 786

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

LRF Konsult utvecklar och säljer tjänster och rådgivning inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som förenklar för ägarledda företag. Vi är ett specialistföretag med bred och djup kompetens. Med en stark lokal förankring utvecklar och säljer vi rådgivning inom ekonom & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till ägarledda företag. Vi stärker och utvecklar företag och deras ägare och med cirka 1400 medarbetare på drygt 130 orter finns vi alltid nära kunden. Hos oss möter kunder och samarbetspartners hög kompetens, ett starkt engagemang, stolta och professionella medarbetare som arbetar med kunder inom segmenten skog, lantbruk och företag. Läs mer på www.lrfkonsult.se.

Sökord: Lantbruksekonom, Skogsbruksekonom, Agronom, Lantmästare, Skogsmästare