Redovisningskonsult rekryteras till global byrå.

StudentConsulting · Ekonomi · 10 jan

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du minst 3 års arbetslivserfarenhet inom redovisning? Känner du för att ta nästa steg i din karriär? Då har vi tjänsten för dig.
Vi på StudentConsulting söker för kunds räkning en duktig redovisningskonsult som vill gå vidare i sin karriär och utvecklas i sin roll. Till vår kund i central Borås söker vi därför dig!

I rollen som redovisningskonsult är dina främsta arbetsuppgifter att:
  • hantera och leda redovisningsuppdrag inkl. löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och deklarationer
  • ha kontinuerlig kundkontakt med uppföljning av kundens behov
Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos vår kund. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och arbetstiderna är förlagda till kontorstid. Planerad start är enligt överenskommelse.

Kunskaper för uppdraget

För att bli aktuell för tjänsten som redovisningskonsult ska du ha: - ekonomisk utbildning från universitet eller högskola - minst 3 års arbetslivserfarenhet inom redovisning - behärska svenska samt engelska i både tal och skrift Det är meriterande om du har erfarenhet från redovisning-/revisionsbyrå. Personligheten spelar en stor roll och det är därför viktigt att du är driven och engagerad för att utvecklas. Vidare är du ansvarsfull och självgående. Du har lätt för att samarbeta med kunder och anställda och föredrar ett strukturerat samt noggrant arbetssätt. Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka ansökningen redan idag då vi går igenom urvalet löpande.
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!