Rådgivare till Lerum

Om jobbet

Är du en person som drivs av att arbeta med försäljning och rådgivning samt har ett stort intresse för privatekonomi?

Vill du arbeta i en kundnära och enkel organisation med möjlighet att påverka? Då kanske du är den vi söker!

Till Sparbankens kontor i Lerum söker vi nu förstärkning av en Rådgivare.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår att ge rådgivning, både vid obokade liksom bokade kundmöten, när det gäller kundernas hela ekonomi.

I rollen som rådgivare arbetar du självständigt och proaktivt. Du arbetar också nära våra specialister och samarbetspartners i syfte att utveckla och bygga långsiktiga affärsrelationer med våra kunder. Det åstadkommer vi genom att vara öppna, enkla och engagerade.

Utbildning/erfarenhet

Vi ser gärna att du har en akademisk examen alternativt gymnasieutbildning med relevant yrkeserfarenhet. Har du erfarenhet från arbete inom bank och ett brinnande intresse för privatekonomi så är det meriterande.

Du kommer många gånger vara den person som först möter kunden. Det är därför viktigt att du har en naturlig servicekänsla som innebär att alla kunder känner sig varmt välkomna vid första kontakten med Sparbanken Alingsås.

Som person är du förtroendeingivande, har en stark egen drivkraft och förmåga att arbeta självständigt. Du har också sinne för affärer och ett starkt resultatfokus. För att lyckas i rollen behöver du ha ett naturligt intresse för människor, ha lätt för att knyta kontakt, nätverka och bygga långsiktiga relationer.

Är du lokalt förankrad i eller kring trakterna av Lerum så är det ett plus.

Förmåner

Vi vill att du som medarbetare skall trivas hos oss. Våra medarbetare ska känna att arbetet är roligt och stimulerande. Därför satsar vi på personlig utveckling och erbjuder våra anställda möjligheter till ett aktivt engagemang på arbetsplatsen. Det är viktigt för oss att människor på ett bra sätt skall kunna kombinera karriär och privatliv. Hälsan sätter vi i fokus eftersom en medarbetare som mår bra också presterar bra i sitt arbete. För bankens personal finns stora möjligheter att delta i friskvårdsaktiviteter.
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Sparbanken Alingsås tror på sparande, en sund ekonomi och den trygghet det ger våra kunder. Vår lokala förankring och unika möjlighet att vara delaktig i samhället är de andra fundamenten i vår verksamhet. Vi har kontor i Alingsås, Lerum, Sollebrunn, Vårgårda samt Herrljunga och det är även därifrån som allt inflytande i banken kommer. Vi är miljöcertifierade sedan 2009 och arbetar aktivt för att skapa hållbar utveckling för bygden och våra kunder. Läs mer på www.sparbankenalingsas.se